Tech

Bien nga sistemi Facebooku dhe Instagrami

Bien nga sistemi Facebooku dhe Instagrami
 

Facebooku dhe Instagrami kanë rënë nga sistemi për pak minuta, kanë raportuar mijëra përdorues të këtyre rrjeteve sociale në Downdetector. 

Përdoruesit janë ankuar se Facebooku dhe Instagrami nuk po u hapen fare.