Tech

Adhuruesit e LG-së ankohen pasi firma tregoi se po del nga biznesi i smartfonëve

Adhuruesit e LG-së ankohen pasi firma tregoi se po del nga biznesi i smartfonëve
 

Adhuruesit e LG-së janë ankuar pasi firma tregoi se do të dalë nga biznesi i smartfonëve për shkak të humbjes së madhe nga ana financiare.

Përdoruesit e smartfonëve në Korenë Jugore dhe SHBA kanë postuar fotografi duke treguar nostalgji për inovacionet të cilat i kishte sjellë kjo kompani. LG ka 10 për qind të tregut të smartfonëve në SHBA, ndërkaq 2 për qind të tregut botëror.