Tech

Fusha magnetike dhe rrëshqitja e poleve të Tokës, si është “paralajmëruar” zhdukja e specieve

Fusha magnetike dhe rrëshqitja e poleve të Tokës, si është “paralajmëruar” zhdukja e specieve
 

Filmat që paraqesin katastrofa natyrore kanë treguar se Hollywoodi mendon se mund të jetë e vërtetë një gjë e tillë nëse polet e Tokës do të rrëshqisnin papritmas. Kjo po del të jetë shumë e mundshme.

Ne nuk dimë ende nëse kjo do të ndikonte në jetën e përditshme mirëpo shkencëtarët po kërkojnë prova për lëvizjet polare të së kaluarës, në mënyrë që të marrin një ide më të mirë në atë se çka na pret.