Tech

NASA-s në kërkim të sekreteve të universit me misione të lira

NASA-s në kërkim të sekreteve të universit me misione të lira
 

NASA kërkon të dijë sekretet e universit dhe po planifikon disa misione për t’i mësuar ato.

Agjencia Hapësinore Amerikane ka ngritur një program të ri, të quajtur “Pionierët”.