Tech

COVID dhe politika rrezikojnë miqësitë në rrjete sociale

 

Ndërsa pandemia detyroi njerëzit të kalojnë më shumë kohë në shtëpi, rrjetet sociale shihen si një mjet i mirë komunimi për ruajtje të miqësive. Por në ShBA, politika dhe COVID po vënë në rrezik marrëdhëniet personale të njerëzve në rrjete sociale.

Zgjedhjet për president përfunduan ndërsa COVID vazhdon. Këto dy çështje vazhdojnë të ndajnë shoqërinë amerikane.