Tech

Kamera më e madhe dixhitale në botë shkrep fotografinë e parë nga qielli

Kamera më e madhe dixhitale në botë shkrep fotografinë e parë nga qielli
 

U deshën më shumë se një dekadë dhe rreth 700 milionë dollarë për krijimin e saj, por kamera dixhitale më e madhe në botë realizoi fotografinë e saj të parë.

Kamera që është projekt i përbashkët i dy agjencive qeveritare të Shteteve të Bashkuara, është krijuar për regjistrimin e imazheve të universit për dhjetë vitet e ardhshme.