Tech

”Amazon” bashkohet me RED për të luftuar sëmundjet më të rrezikshme

”Amazon” bashkohet me RED për të luftuar sëmundjet më të rrezikshme
 

Kaliforni, 24 nëntor – Në funksion të Ditës Botërore të SIDA-s, më 1 dhjetor, kompania ”Amazon” ka vendosur të bashkëpunojë me RED, organizatë jofitimprurëse, e cila, përmes partneriteteve me kompani të ndryshme, mbledh fonde për të luftuar sëmundjet më të rrezikshme, shkruan faqja vanityfair.it.

Një arsye që të gjithë personat që mund të kontribuojnë në sajë të blerjes së edicionit të kufizuar RED, pajisja e lëshuar në treg shtatorin e kaluar dhe që shfaq një dizajn të ri elegant sferik, duke përdorur modalitetin Bluetooth dhe energjinë e ulët.