Tech

Hakerët rusë e koreano-veriorë tentojnë të vjedhin të dhëna të vlefshme për vaksinën anti-COVID

Foto: The Independent
 

Hakerë rusë dhe koreano veriorë kanë tentuar të vjedhin të dhëna “të vlefshme” për vaksinën kundër koronavirusit, ka deklaruar Microsofti.

Akterë të mbështetur nga shtetet tentuan të marrin informata nga kompanitë farmaceutike dhe studiuesit e vaksinës që punuan për të, ka shtuar Microsoft.