Tech

Si po përgatiten rrjetet sociale për kaosin e zgjedhjeve presidenciale në SHBA

Si po përgatiten rrjetet sociale për kaosin e zgjedhjeve presidenciale në SHBA
 

Nuk ka shumë në SHBA që janë të sigurtë se do të ketë një rezultat të zgjedhjeve në natën e 3 nëntorit.

Për shkak të një numri të madh të paprecedent të votave me postë, mund të shkojë me ditë – ndoshta edhe javë – mes fundit të votimeve dhe shpalljes së rezultatit.