Tech

Çipi i ri i “Iphone 12” që e bën telefonin edhe më të mençur

Çipi i ri i “Iphone 12” që e bën telefonin edhe më të mençur

Kur kompania “Apple” t’i shpalosë “iPhone”-t e saj të rinj pritet të shkaktojë bujë të vërtetë, ngase do të nxjerrë celularët e parë në botë që do të kenë një lloj të ri çipi.

Kjo gjë do t’ua bëjë të mundur njerëzve realizimin e më shumë gjërave nëpërmjet celularit, si montimin e videove 4K, realizimin e fotografive me cilësi të lartë dhe lehtësimin e lojërave me videolojëra të grafikave më intensive që kërkonin përdorimin e baterive më të fuqishme.