Tech

iPhone SE i ri mund të shtyhet për një vit

iPhone SE i ri mund të shtyhet për një vit

Duket se gjiganti amerikan i teknologjisë, Apple, nuk ka në plan që serinë e re të iPhone SE ta lansojë çdo vit. Sipas një postimi në Twitter të Ross Youngut, nga DisplaySearch dhe DSCC, iPhone SE të ri mund ta presim më 2022.