Tech

Bota moderne mund të trazohet nga Dielli

Foto: Ilustrim
 

Fjalët “moti i gjithësisë” mund të shpërfaqë pamje të tornadove intergalaktike dhe stuhive me yje, por në fakt u referohet grimcave elektrike dhe rrezatimit nga dielli.

Pas disa vjetësh qetësi, Dielli ka nisur të aktivizohet, por çfarë do të thotë kjo për Tokën.