Tech

Drejtori ekzekutiv i Apple-it, Tim Cook, në klubin e miliarderëve

Drejtori ekzekutiv i Apple-it, Tim Cook, në klubin e miliarderëve

Drejtori ekzekutiv i Apple-it, Tim Cook, ka hyrë në klubin e miliarderëve, ndërkohë që aksionet e kompanisë teknologjike vazhdojnë të rriten.

Vlera në treg e Apple-it ka qenë në rritje pas rezultateve të mira dhe një ambienti të favorshëm për gjigantët e teknologjisë. Cook zotëron 847.969 aksione dhe ka fituar 125 milionë dollarë vitin e kaluar. Javën e shkuar, themeluesi i Facebook-ut, Mark Zuckenberg, pa pasurinë e tij të arrinte 100 miliardë dollarët.