Tech

Studim mbi ekstremizmin online në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni të Veriut

Studim mbi ekstremizmin online në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni të Veriut
 

Akademia e Studimeve Politike në Tiranë publikoi sot një studim mbi ekstremizmin e dhunshëm, që qarkullon nëpër platformat online në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Në raportin e monitorimit thuhet se media sociale në gjuhën shqipe dhe faqe web-i vazhdojnë të përhapin propagandën e ekstremizmit të dhunshëm dhe ndjekësit e tyre u përkasin kryesisht grupmoshave 15-25 vjeç.