Tech

Twitteri ia bllokon llogarinë të birit të Trumpit

Twitteri ia bllokon llogarinë të birit të Trumpit

Ekipi për komunikim i Twitterit ka bërë të ditur se nuk ia ka shlyer përgjithmonë llogarinë në Twitter Donald Trump Jr., pasi që i biri i presidentit ka shpërndarë informata të rreme rreth koronavirusit.

Ekipi i Twitterit ka bërë të ditur përmes një statusi: “Llogaria nuk është mbyllur përgjithmonë. Shkaku i një ‘screenshot’-i, postimi duhet të fshihet pasi që shkel rregullat tona (shkëmbimin e dezinformatave rreth COVID-19) dhe llogaria do të funksionojë në mënyrë të kufizuar për 12 orë”.