Tech

iPhone 12 i ri në treg deri në fund të vitit

iPhone 12 i ri në treg deri në fund të vitit
 

Telefoni i ri i Apple është më afër se kurrë, sepse iPhone 12 dhe iPhone12 Pro pritet të dalin në treg brenda disa muajve. Zakonisht iPhone i ri del në muajin shtator, por për shkak pandemisë mund të presim edhe ndryshim të datës për lëshimin, por thashethemet tash për tash thonë se telefonat e ri do t’i shohim më së largu deri në fund të viti 2020.

Çka do të jetë ndryshe me iPhone të ri? Së pari, pritni katër versione të këtij telefoni, pra iPhone 12, iPhone12 Max, iPhone12 Pro dhe iPhone 12 Pro Max, shkruan Texh Radar.