Tech

Spiunët rusë vënë në cak vaksinën e koronavirusit

Spiunët rusë vënë në cak vaksinën e koronavirusit

Spiunët nga Rusia janë duke vënë në shënjestër organizatat, të cilat po përpiqen të zhvillojnë vaksina për koronavirusin, kanë paralajmëruar shërbimet perëndimore të sigurisë kombëtare dhe kibernetike.

Qendra britanike për Siguri Kibernetike (NCSC) ka bërë të ditur se hakerët “duket se operojnë si pjesë e shërbimeve ruse të inteligjencës”.