Tech

Më 5 gusht Samsungu pritet të sjellë disa modele të Galaxy Note 20

 

Ka rrjedhë imazhi i Galaxy Note 20, i cili raportohet se ka rezolucion QHD dhe shkallë të rifreskimit prej 120Hz, por jo të dyja në të njëjtën kohë, shkruan Toms Guide.

Në një ngjarje që pritet të mbahet më 5 gusht Samsungu do të sjellë disa modele të Note 20, derisa priten edhe pajisje të tjera elektronike, transmeton KOHA.