Tech

Twitter etiketon postimet e Trumpit me paralajmërimin “sillni fakte”

Twitter etiketon postimet e Trumpit me paralajmërimin “sillni fakte”

Rrjeti social Twitter, për herë të parë, i etiketoi dy postime të presidentit amerikan, Donald Trump, si “të pabaza” dhe tha se ai po përhap pretendime të rreme.

Postimet e Trumpit “pretendojnë rrejshëm” se votat me postë do të sjellin “zgjedhje të falsifikuara”, tha Twitter.