Tech

iPod mbush 10 vjet

iPod mbush 10 vjet
 

San Francisko, 4 prill - iPod dje mbush 10 vjet. Ishte 3 prill 2010, kur Apple lançoi tabletin i cili tashmë është një prani e vazhdueshme në mesin e pajisjeve të teknologjisë së lartë, krahas telefonave dhe kompjuterëve.

iPod u prezantua për herë të parë në botë më 27 janar 2010 nga Steve Jobs, i cili në një skenë të San Francisko kishte zbuluar lajmet para një publiku mjaft skeptik.