Tech

Telefonat, ndër burimet më të rrezikshme për përhapjen e koronavirusit

Telefonat, ndër burimet më të rrezikshme për përhapjen e koronavirusit

Koronavirusi po vazhdon që të përhapet në botën mbarë dhe tanimë qytetarët ngado janë këshilluar që me qëllim të shmangies së prekjes nga COVID-19, t’i lajnë sa më shpesh duart, të mbulojnë fytyrën tek kolliten dhe të shtojnë kujdesin për higjienën.

Mirëpo, kudo ka munguar një paralajmërim shumë i rëndësishëm që lidhet me telefonat.