Tech

Ngjarja E3 për video-lojëra është anuluar për shkak të koronavirusit

Ngjarja E3 për video-lojëra është anuluar për shkak të koronavirusit

Koronavirusi duket se nuk po ndalet, ku çdo ditë po raportohet rastet e reja.

Si rezultat, vazhdimisht po këshillohet që njerëzit të mbyllen nëpër shtëpitë e tyre dhe të qëndrojnë larg vendeve ku ka shumë njerëz nga të cilët virusi mund të shpërndahet shumë lehtë, shkruan ubergizmo. Për këtë arsye, shumë ngjarje janë anuluar.