Tech

Apple e Google marrin masa ndaj aplikacioneve për koronavirusin

Apple e Google marrin masa ndaj aplikacioneve për koronavirusin
 

Gjigantët teknologjikë, Apple dhe Google, kanë nisur të godasin aplikacionet që lidhen me koronavirusin, e që s’janë aplikacione të njohura nga organizatat e shëndetit apo qeveritë.

Zhvilluesit e aplikacioneve kanë thënë për “CNBC” se Apple po refuzon çdo softuer që lidhet me koronavirusin e të cilin s’e njohin organizatat shëndetësore.