Resident Evil 3 Remake arrin në prill

Resident Evil 3 Remake arrin në prill

15 December 2019 21:38

Resident Evil 3 do të shfaqet më 3 prill 2020, si një version i ripunuar. Loja do ta zbatojë RE Engine të Capcom në të njëjtën mënyrë siç bëri Resident Evil 2 Remake në vitin 2019, raporton Overclock3D.

Loja do të jetë në dispozicion për PC, Xbox One dhe PlayStation 4. Versioni PC i lojës do të vihet në dispozicion përmes platformës Steam.

Capcom konfirmoi gjithashtu se Project: Resistance do të lansohet si Resident Evil 3 multiplayer mode, dhe jo si një lojë e pavarur, shkruan KOHA Ditore. Kjo do të thotë që lojtarët e Resident Evil 3 do të mund ta vizitojnë tregimin titullar dhe më pas të luajnë në multiplayer mode i cili mund të përsëritet.

Resident Evil Resistance do të jetë multiplayer mode 4 vs 1 co-op, ku katër lojtarë duhet të punojnë së bashku për të mbijetuar dhe për t’i mposhtur keqbërësit të cilët gjithashtu kontrollohen nga lojtarët.

Është publikuar edhe trileri i cili e paraqet Resident Evil 3 në aksion.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme