Tech

Xiaomi Mi CC9 Pro arrin më 5 nëntor dhe do t’i ketë pesë kamera

Xiaomi Mi CC9 Pro arrin më 5 nëntor dhe do t’i ketë pesë kamera

Xiaomi Mi CC9 Pro tashmë është përfolur për ca kohë tani, ndërsa pajisja thuhet se vjen me mbushje të shpejtë 30W.

Një tjetër informacion sugjeron që telefoni do ta ketë kamerën kryesore prej 108MP, ndërsa kjo konfirmohet tani edhe përmes posterit Xiaomi i cili na zbulon edhe se Mi CC9 Pro vjen më 5 nëntor, raporton GSMArena.