Tech

Ja se si secili mund të tregtojë me aksionet e Apple në tregun botëror!

 

Në dhjetë muajt e fundit aksionet e Apple u rritën gati 50%, dhe vlera në treg e kompanisë për herë të parë ka tejkaluar 800 miliard $.

Filloni edhe ju të tregtoni në tregjet botërore në kohë reale me aksionet e çmimeve të Apple, krejtësisht falas. Krejt çka duhet të bëni është të klikoni këtu, për të plotësuar formularin e shkurtër dhe ju automatikisht do të merrni një llogari demo për tregtimin, me hapa të detajuar nga udhëzuesi. Provoni aftësitë tuaja investuese në tregun e aksioneve, ndoshta tek ju mund të jetë një Warren Buffett apo George Soros.