Tech

Samsung Galaxy S11 do të ketë një ekran më të madh

Samsung Galaxy S11 do të ketë një ekran më të madh

Ndërsa është ende herët për informacion më domethënës mbi specifikat e Galaxy S11 të Samsungut, zërat për veçoritë e këtij smartfoni kanë filluar të shfaqen.

Së pari, u shfaqën informacione se Samsungu ishte duke testuar një aparat fotografik telefoto periferik 5x për S11, dhe tani ajo ka nevojë për disa informacione rreth ekranit të pajisjes.