Tech

Rockstar publikon launcherin e vet për PC, ndërsa loja e parë falas është GTA: San Andreas

Rockstar publikon launcherin e vet për PC, ndërsa loja e parë falas është GTA: San Andreas

Rockstar Games e ka publikuar launcherin e vet për lojëra, ndërsa si duket në pyetje është një vend nga i cili do të mund të blihen direkt lojërat e mëparshme dhe të ardhshme të studios së popullarizuar, raporton Neowin.

Për t’i inkurajuar përdoruesit që ta shikojnë dhe provojnë launcherin, Rockstar do t'ua mundësojë gamerëve shkarkimin falas të lojës Grand Theft Auto: San Andreas për një kohë të kufizuar, shkruan KOHA Ditore. Thjesht duhet që, përmes launcherit të Rockstar, të shkarkohet dhe instalohet loja dhe në bibliotekën tuaj do ta keni përgjithmonë atë.