Tech

Huawei “për inat të Amerikës” nxjerr në shitje sekretet e 5G-së

 

Shefi ekzekutiv i kompanisë kineze, Huawei ka dalë më një propozim të papritur, atë të shitjes së njohurive aktuale të rrjetit 5G një firme perëndimore, si një mënyrë për të zbutur shqetësimet e sigurisë të shprehura nga SHBA-ja dhe disa vende të tjera, përcjell Dita raportimet.

Ren Zhengfei sqaroi se blerësi do të ishte i lirë të “ndryshojë kodin e softuerit”.