Tech

Kompania kanadeze shndërron plastikën e pariciklueshme në karburant

Kompania kanadeze shndërron plastikën e pariciklueshme në karburant

Një kompani kanadeze ka gjetur një mënyrë që të shndërrojë plastikën e landfilleve në karburant diesel dhe benzinë.

Teknologjia tashmë përdoret nga Sparta Group, kompania që qëndron pas pilot-projektit të njohur si Phoenix, për të furnizuar me karburante kamionët e kompanisë.