Tech

Samsungu po punon në bateritë me grafen për mbushje tejet të shpejtë

Samsungu po punon në bateritë me grafen për mbushje tejet të shpejtë
 

Sipas raportimit të “evLeaks”, bateritë me grafen, shtresë e grafitit, janë në horizont.

Raportohet se Samsungu është duke punuar në bateritë alternativë të litium-jonit, dhe kompania po shpreson që një telefon të tillë ta lansojë më 2020 ose 2021.