Tech

Certifikohet Samsung Galaxy Watch Active 2

Certifikohet Samsung Galaxy Watch Active 2

Pasardhësi i Samsungut i orës së mençur Galaxy Watch Active tani është vërejtur në certifikimin FCC, së bashku me disa foto dhe karakteristika, raporton GSMArena.

Pajisja e ka numrin e modelit SM-R830, dhe i referohet versionit prej 40mm. Bazuar në skica, do të ekzistojë edhe një version i orës së mençur nga çeliku i pandryshkshëm. Po ashtu, pritet edhe versioni me madhësi prej 44mm, si dhe modeli me mbështetje LTE.