Tech

Amazoni krijon byzylykun, i cili e di se si ndiheni

 

Nga tani e tutje, kur jeni të zemëruar, mund ta keni gadgetin i cili do ta njohë gjendjen tuaj dhe t'ju informojë në lidhje me atë se kur ju duhet më së paku. 

Natyrisht, bëhet fjalë për një karikim humoristik, por kjo pajisje e ardhshme është vërtet e pazakontë.