Tech

Twitteri bllokon qeverinë franceze me ligjin e vet për lajmet e rreme

Twitteri bllokon qeverinë franceze me ligjin e vet për lajmet e rreme
 

Një fushatë e qeverisë franceze nëpër rrjetet sociale është bllokuar nga Tëitteri për shkak të ligjit që e ka krijuar vetë Franca kundër lajmeve të rreme.

Që prej muajit dhjetor të vitit 2018, Franca u kërkon organizatorëve të fushatave politike që të deklarojnë se kush dhe sa ka paguar për to. Por, Tëitteri ka refuzuar një fushatë qeveritare për regjistrim të votuesve, transmeton KTV.