Tech

Viti 2018 më i dobët për tregun e smartfonëve

 

Tregu botëror i smartfonëve regjistroi në vitin 2018 rënien më të fortë të regjistruar ndonjëherë dhe viti 2019 nuk pritet të jetë më pozitiv, sipas të dhënave më të fundit.

“Gjatë vitit të kaluar, u shitën 1,4 miliardë telefona, ose një rënie me 4,1%”, sipas kabinetit IDC, që parashikon një rënie të re në vitin 2019, thuhet në raportim in e AFP-së, transmeton ATSH.