Tech

Samsungu përdor fotografi profesionale për të reklamuar kamerën e A8-shit

Samsungu përdor fotografi profesionale për të reklamuar kamerën e A8-shit

Fotografja Dunja Gjugjiq po akuzon prodhuesin më të madh në botë të smartfonëve se ka përdorë njërën nga fotografitë e saj dhe e ka prezantuar atë në uebfaqen e tij zyrtare si një foto e shkrepur nga Galaxy A8 Star.

Në një postim në “DIY Photography”, Gjugjiq tregon se si Samsungu është duke përdorë fotografitë e saj, të shkrepura me aparat profesional (DSLR), për të ‘treguar’ formatin portret të Galaxy A8-shit, transmeton Koha.net. Fotografja e ka vërejtur fotografinë e saj pasi është ngarkuar në komunitetin “EyeEm” dhe është shitur nga bashkëpunëtori i këtij komuniteti, Getty Images.