Tech

Instagrami bën ndryshim të madh në Storie

Instagrami bën ndryshim të madh në Storie
 

Instagrami dëshiron që përdoruesve të vet t’ua bëjë më të lehtë shpërndarjen e postimeve vetëm rrethin e ngushtë të shoqërisë.

Së fundmi rrjeti social i fotografive ka bërë të ditur se Storiet mund të shpërndahen vetëm te një rreth i ngushtë i shokëve. Kjo veçori quhet “Close Friends” dhe ka filluar të funksionojë në Instagram.