Tech

Instagram do të ndryshojë tërësisht pamjen

Instagram do të ndryshojë tërësisht pamjen
 

Rrjeti social po eksperimenton me skicime të reja, të cilat do të zhvendosin butonat e komunikimit në krye të faqeve të profilit, dhe numrat e ndjekësve që do kenë më pak vizibilitet.

Instagram po riorganizon mënyrën sesi të krijojë profile të përdoruesit, me aplikacionet e rrjeteve sociale që zhvendosin butonat dhe ikonat për të ndihmuar përdoruesit “të shprehin më mirë veten”.