Sport

Hurd, kampion në ring - çun mamaje në shtëpi

 

Pak ditë pasi u bë kampion bote, Jarrett Hurd u ul në një tavolinë dhe nisi të krijonte një uebfaqe.

“A ke URL?” e pyeti disenjatori i uebfaqes Chris Richards, Hurdin, që doli të jetë edhe kampion bote në versionin IBF në kategorinë gjysmë të mesme.