Sport

Kosova bie për dy pozita në ranglistën e FIBA-s

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll ka rënë për dy pozita në ranglistën e FIBA-s. Në ranglistën e publikuar këtë javë, Kosova është e 79-ta. Në ranglistën e kaluar ishte e 77-ta.

Kosova i luajti dy ndeshje së fundi. Fitoi ndaj Irlandës në Prishtinës, ndërsa më pas humbi nga Azerbajxhani në udhëtim. Humbja nga Azerbajxhani ka bërë që përfaqësuesja e basketbollit të bie në ranglistë.

Shqipëria ka rënë për një pozitë dhe tani është e 100-ta.

Ndërkohë Azerbajxhani falë fitores ndaj Kosovës ka avancuar për 13 pozita dhe tani është i 105-ti.