Sport

“Sqarohet” Marmarinos, thotë se ka ndihmuar Kosovën

 

Ish-selektori i Kosovës, Christos Marmarinos ka folur për KOHËN lidhur me intervistën që bëri bujë. Ai ditë më parë foli në një radio greke, ndërsa pjesë nga ajo intervistë janë publikuar nga media tjera greke. Marmarinos ka thënë, ndër të tjera, që puna te Kosova ishte kthim prapa në kohë, përkatësisht kthim te gjendja që ishte në Greqi në vitet 70-ta të shekullit të kaluar. Ka thënë se në Kosovë mungon kultura sportive, se një lojtar reprezentues nuk e ka njohur Michael Jordanin, se një lojtar e morën nga fusha e patateve, se lojtarët kanë përzier ata që është dashur të ruajnë nga ekipi kundërshtar. Ka folur edhe për palestrën e ftohtë e gjëra tjera.

Të enjten për KOHËN, Marmarinos ka dhënë versionin e tij. Ai ka sqaruar se nuk duhet të gjykohet diçka që është nxjerr jashtë kontekstit në një intervistë që ka zgjatur gati një orë dhe janë marrë vetëm gjërat e dëshiruara. Ka insistuar se ata që duhet ndihen të ofenduar janë serbët dhe jo kosovarët, pasi ka folur për shtypjen e regjimit serb ndaj popullit të Kosovës.