Sport

Kujtim Shala: Dinamo do të ketë pritje vëllazërore në Kosovë

 

Në njërën anë “nëntëshja blu” e në anën tjetër “mbreti i veriut”. Muri në “Ferenshçica” të Zagrebit mblodhi ushtarë të rëndësishëm të klubit nga Maksimiri. Për përkushtimin e sinqertë ndaj Dinamo Zagrebit, dy ikona kishin trajtim të veçantë në mesin e tifozëve, por edhe nderim në formë të muralit me imazhin e tyre. Në anën e djathtë dominon figura e qeshur dhe mbishkrimi “Cico”, derisa në anën e djathtë është një tjetër i ri e flokëgjatë, mbi imazhin e të cilit shkruan: “Veriu ka mbretin e tij, emri i tij është Kujtim Shala”.

“Më vjen shumë mirë që nuk më kanë harruar, kam dhënë çdo gjë për Dinamon. Po ashtu më vjen mirë që jam përkrah një legjende si Cico (Kranjçar). Kam shumë respekt për të. Ai është një prej lojtarëve më të mirë që ka dhënë Kroacia”, ka thënë Shala për “Sportske Novosti”.