Sport

Haradini: Prishtina do të jetë klubi më i madh në Ballkan

 

Rrahman Haradini pranon se klubit të futbollit Prishtina për momentin i mungon shumëçka. Numëron telashet që ka aktualisht Prishtina.

Por kryetari i ri i klubit thotë se në një të ardhme të afërt Prishtina do të bëhet klubi më i madhi në Ballkan. Këtë thekson se do ta arrijë me angazhim dhe punë në terren.