Sport

Pas dy shtyrjeve, finalja e Championsit kthehet në Stamboll

FOTO: AP
 

Herën e fundit kur finalja e Ligës së Kampionëve u zhvillua në Turqi, ndeshja u bë e njohur si “Mrekullia e Stambollit”.

U deshën gati dy dekada për ta kthyer finalen dhe atë në mënyrë të mrekullueshme. Stambolli duhej të priste finalen e Ligës së Kampionëve të vitit 2020, por nuk ndodhi. Pastaj finalja e vitit 2021 gjithashtu nuk ndodhi. Pandemia e koronavirusit i ndryshoi ato plane vetëm disa javë para fillimit. Në vend të Stambollit të dyja finalet u luajtën në Portugali.