Sport

Ndeshje të rëndësishme “për Evropë” dhe për mbijetesë

 

Forma e mirë që Dukagjini ka treguar në xhirot e fundit ka bërë që skuadra nga Klina ta synojë daljen në garat evropiane. Dhe pikët nga secila ndeshje vlerësohen me shumë rëndësi për Dukagjinin.

Me synimin për tri pikë të reja, Dukagjini udhëton të mërkurën në Gjilan. Ndeshja Gjilani – Dukagjini luhet në fushën me bari sintetik dhe i takon xhiros së 32-të të Superligës së Kosovës në futboll. Ndeshja fillon në orën 15:00.