Sport

Marschit të shkarkuar nuk iu dha mundësia ta shohë rinovimin e Leedsit

FOTO: AP
 

Jesse Marsch duhet të ketë menduar se kishte më shumë kohë në Leeds. Ai sapo ishte lejuar të sillte një mik, amerikanin Chris Armas, për të punuar së bashku në stafin e trajnerëve. Marsch gjithashtu sapo kishte mbikëqyrur një shpenzim prej rreth 45 milionë dollarësh në afatin kalimtar të janarit për dy lojtarë - Maximilian Woeber dhe Georginio Rutter - si dhe huazimin e mesfushorit Weston McKennie, për të plotësuar një mesfushë gjithnjë e më shumë amerikane. Një strukturë po bëhej.

Leedsi, me sa duket, po dyshonte në trajnerin nën presion, i cili kishte dëgjuar thirrjet nga tifozët e frustruar për shkarkimin e tij dhe ishte i vendosur t'i kthente gjërat në vendin e duhur. Të hënën Marsch ishte zhdukur pasi u shkarkua. Ai ndahet me Leedsin në pothuajse të njëjtin pozicion si kur mbërriti: lufta kundër rënies nga kategoria në pjesën e fundit të sezonit.