Sport

Elsa e Lonisa, mundëset e reja që ëndërrojnë karrierë si të Majlindës

 

Mundëset Elsa Nikoci dhe Lonisa Reka janë fjalëpakë. Por garueset e klubit Kaçaniku kanë synime e ëndrra të mëdha. Elsa e Lonisa synojnë arritjet e kampiones olimpike në xhudo, Majlinda Kelmendi.

Ato e dinë se u duhet punë shumë e madhe për t’iu afruar nivelit të Majlindës.