Sport

Skemën me të cilën shënoi Holanda, Argjentina e kishte bërë më 1998

 

Holanda shënoi ndaj Argjentinës pas një skeme të përkryer dhe e dërgoi ndeshjen në vazhdime dy herë nga 15 minuta në çerekfinalen që po zhvillohet në Katar.

Por, këtë skemë, argjentinasit e kishin ekzekutuar në vitin 1998.