Sport

Roma kërkon një japonez që shënoi në Botëror

 

Roma e ka vëzhguar nga afër në Kupën e Botës futbollistin e Freiburgut dhe të Japonisë, Ritsu Doanin.

24-vjeçari luan në krahun e djathtë, por mund të paraqitet edhe në krahun e majtë, e madje mund të luajë edhe në rolin e “trekuartistit”.