Sport

Shaqiri me tjetër goditje: Dy herë ia dola kundër Serbisë

Xherdan Shaqiri pasi shenoi gol kunder Serbise ne Katar 2022

Xherdan Shaqiri edhe një herë është përgjigjur në përpjekjet për provokim të gazetarëve serbë. Pas ndeshjes ndaj Portugalisë, ylli shqiptar i Zvicrës ka dhënë intervista të shumta. Dhe në zonën miks është ndalur edhe nga gazetarët serbë. Natyrisht nuk kanë munguar përpjekjet për ta nxjerrë Shaqirin nga kontrolli.

Gazetari i sportal.rs e ka pyetur se pse ka heshtur tifozët pas golit ndaj Serbisë.

“Vetëm e kam bërë punën time. Kam dhënë gol, ishte hera e dytë. Në rregull”, është përgjigjur Shaqiri. “Dy herë, dy herë”, ka përsëritur Shaqiri kur ka kuptuar se ka të bëjë me provokatorët serbë.